Üniversitemizde "Yarının Kadınları" Adlı Panel Gerçekleştirildi

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde IEEE ETÜ Student Branch WIE Komitesi tarafından ''Bir de Kadının Gözünden Bak" sloganıyla "Yarının Kadınları" konulu panel düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Tuba YETİM'in açılış konuşmalarının ardından panelistler TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Başkanı Feride Eda ÇALIKUŞU, Turkcell Geleceği Yazan Kadınlar Yarışması finalisti Bilgisayar Mühendisi Sinem ÖZKAN ve İşletme bölümü 4. Sınıf öğrencilerimizden girişimci Zeynep HAZAR kendi hayatlarından yola çıkarak girişimcilik serüvenlerinden bahsettiler.

Kadının iş hayatındaki öneminin vurgulandığı panelde kapanış konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, panelistlere plaketlerini takdim etti.