Yaz Okulu Tek Ders Sınavları

- 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Dönemi tek ders sınavları 12.10.2021 Salı günü saat 14:00’da Blackboard Sistemi üzerinden online (senkron) olarak yapılacaktır.

Tek Ders Sınavına, mezuniyetleri için yaz okulu sonunda müfredatta belirtilen tüm etkinlikleri ve devam şartlarını yerine getirmiş, ancak tek dersten FF alarak başarısız olmuş öğrenciler başvuru yapabilir.

Tek Ders sınavına girecek öğrencilerin, Tek Ders Sınavı Başvuru Formunu doldurup imzalı olarak en geç 08.10.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar danışman hocasına e-posta ekinde göndermesi gerekmektedir.

-    Tek Ders sınav formu için tıklayınız.