YÜTAM, Aselsan'ın Dikkatini Çekmeye Devam Ediyor

Aselsan, bir dizi görüşme ve temaslarda bulunmak amacıyla Erzurum'a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.
   Ziyaretlerin en önemli adresi ise Üniversitemizin Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi (YÜTAM) oldu. Aselsan Teknolojik Gelişim ve Yenilikçilik Müdürü Hacer SELAMOĞLU, Mekanik ve Mekatronik Tasarım Direktörü Dr. İhsan ÖZSOY, Kıdemli Lider Mühendis Ümid TÜMKAYA, Güç Yükselteç Teknolojileri Müdürlüğünden Ahmet KIRLILAR ve Elektronik ve Yazılım Tasarımı Direktörü Zekeriyya ŞAHİN Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK eşliğinde Üniversitemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezini (YÜTAM) ziyaret ederek laboratuvarları gezdiler. Düzenlenen gezinin akabinde YÜTAM'da üniversitemizin kuruluşunun 10.yılı münasebetiyle üretilen 10.yıl plaketi Rektörümüz tarafından ziyaretçilere hediye edildi.