YÜTAM’da Bayrak Değişimi

Üniversitemiz Yüksek Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YÜTAM)’ a Doç. Dr. Güven TURGUT atandı.

YÜTAM'da gerçekleşen  devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Birol SOYSAL, Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU ile birlikte üniversitemiz yönetimi ile çok sayıda akademisyen ve idari personel katıldı.

Törenin açılış konuşmasını  Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK gerçekleştirdi.

Sn. Rektörümüz konuşmasında; AR-GE merkezli çalışan bu tür teknoloji  laboratuvarların 7/24 mantığı ile çalıştığını hatırlatarak YÜTAM’ın da bu doğrultuda çalıştığını ve üniversitemizin dışa bakan yüzü olduğunu anımsattı. Yeni göreve gelen Doç. Dr. Güven TURGUT’un başarılı olacağına inandığını ve çalışmalarında başarılar dilediğini de sözlerine ekledi.

Prof. Dr. ÇAKMAK, bu zamana kadar sağladığı katkılarından dolayı Doç. Dr. Serkan ÖRTÜCÜ'ye teşekkürlerini ifade ederek  kendisine plaket takdim etti.