Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Hakkımızda

İçinde bulunduğumuz çağda, gelişen teknoloji hayatın her alanına etki etmekte, teknolojiyi takip etmek ve onunla yaşamak bir ilgi mevzusundan çok, bir zorunluluk haline gelmiştir.

Bu bağlamda, Bilgisayar Mühendisliği Lisans programının amacı, bu teknolojik gelişmelerin dayandığı en temel disiplinlerden biri olan Bilgisayar Mühendisliği konularının, teorik alt yapılarının anlaşılmasının sağlanmasının yanı sıra, mevcut teknolojilerin en doğru ve en verimli şekilde kullanılmasını sağlamak ve bunlardan hareketle, yeni gelişimlere uyum sağlayıp, öncü olan nitelikli mühendisler yetiştirmektir.

Bölümümüz, 2017 Eylül ayında öğrenci alımına başlamıştır.