ETÜ Huawei ICT Academy Gebze Teknik Üniversitesi’nde Temsil Edildi

Çin’in teknoloji firması Huawei’nin üniversitelerle iş birliği kapsamında başlattığı etkinliklerden Huawei Türkiye Ict Academy Summit 2023 programı bu yıl Gebze Teknik Üniversitesi’nde düzenlendi.

Erzurum Teknik Üniversitesi’ni temsilen Etü Huawei Academy koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Merve Yıldırım organizasyona katılanlar arasındaydı. Huawei ile ortaklığı bulunan pek çok üniversitenin katıldığı organizasyonda Sabancı, Gebze Teknik Üniversitesi ve iş dünyasından yerli ve yabancı yöneticilerin konuşmacı olarak yer aldığı İngilizce panelde Dr. Merve Yıldırım da panelist olarak yer aldı.

Panelde Ict Academy’nin önemi ve gelecekte yapılacaklar ortak çalışmalar vurgulanırken Çin’de düzenlenecek yarışmaya öğrencilerin katılımı da teşvik edildi.