Fakültemizde 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı

2023-2024 Eğitim-öğretim yılında Fakültemizde 1. sınıfa başlayan öğrencilerin uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programı yapıldı.

Programda Yükseköğretim Seçme Sınavı (YKS) ile Fakültemize yerleşen öğrencilere sunulan bilimsel, kültürel ve sportif imkanlar ile kampüs yerleşkesi hakkında bilgi vermek ve Erzurum’u tanıtmak amacıyla bir çok sunum yapıldı.

12 Ekim Perşembe günü Fakültemiz konferans salonunda yapılan programa ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Dumlu ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Demir Aydın'ın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Murat Demir Aydın ve Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak'ın açılış konuşmalarının ardından Yabancı Diller Yüksekokulu Dil Kulüp tanıtımı için Dr. Öğr. Üyesi Haticetül Kübra Er, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tanıtımı için Diyetisten Habibe Eroğlu, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tanıtımı için Daire Başkanı Ali Fuat Açıkgöz, Ders Yönetim Sistemi tanıtımı için Öğr. Gör. Emrah Şimşek,  İş Sağlığı ve Güvenliği Sunumu için Doç. Dr. Kağan Koray Ayten, Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtımı için Dr. Öğr. Üyesi Burçak Sönmez, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tanıtımı için Daire Başkanı Hasan Bostancı, Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tanıtımı için Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Karakurt, Öğrenci Değişim Programları tanıtımı için Öğr. Gör. Eren Özbek ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tanıtımı için Daire Başkanı Naci Bayrak birer sunum yaptılar.

Program Fakültemiz fuaye alanında yapılan ikramın ardından sona erdi.