Psikoloji Bölümü 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi (Final) Mazeret Sınav Öğrenci Listesi

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında, ekte belirtilen öğrencilerin final mazeret sınavları, Sosyal Psikoloji dersi hariç, 05 Şubat 13.00 tarihinde C6 dersliğinde gerçekleştirilecektir. Sosyal Psikoloji dersi mazeret sınavı ise 05 Şubat 10.30 tarihinde ders sorumlusunun ofisinde gerçekleştirilecektir.

Not. Mazeret sınavlarınız için lütfen ilk olarak ders sorumlunuz ile iletişime geçiniz. Ek sorularınız için bölüm sınav koordinatörü Arş. Gör. Adem Kantar ile iletişime geçebilirsiniz.