Rosetta Stone Ücretsiz Erişim

Dünyanın 1 numaralı online dil öğrenme aracı olan Rosetta Stone’u kullanıcılarınıza ücretsiz olarak sunabilmek için yayıncıdan özel bir izin almış bulunmaktayız. Bu izin ile 30 Nisan 2024 tarihine kadar Rosetta Stone dil öğrenme aracı kurumunuz bünyesindeki tüm kullanıcılar (akademisyen, öğrenci ve personel) için erişime açılmıştır. Kullanıcılarınız Rosetta Stone’un içeriğinde bulunan 30 farklı dil için mevcut tüm seviyelerden faydalanabilecektir.

Rosetta Stone erişim için tıklayınız.

Hızlı Erişim Adımları:

Bilgisayardan erişim:

1-) Erişim linkine tıklayın

2-) Kurumsal eposta adresinizi, yeni belirleyeceğiniz şifreyi girin ve öğrenmek istediğiniz dili seçerek kayıt olun

3-) Launch Rosetta Stone Foundations linkine tıklayıp giriş yapın (detaylı kullanım kılavuzu ektedir.)

Mobilden erişim:

1-) Öncelikle bilgisayardan erişim sağlayın ve kurumsal eposta adresinizle bir hesap oluşturun

2-) Mobil cihazınıza Rosetta Stone’u yükleyin ve giriş yapın

3-) Sign in kısmından, Work or School seçeneğine tıklayın

4-) Bilgisayardan oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifresinin yanı sıra Namespace kısmına ns240700 bilgisini ekleyip, giriş sağlayın.