8. Uluslararası Öğrenci Bilimler Kongresine İlişkin Duyuru

YÖK Başkanlığı sorumluluğunda yürütülen Türkiye Bursları kapsamında ülkemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilere, küresel dünyanın gündem ve ihtiyaçlarına ilişkin yaklaşım, görüş ve önerilerini akademik esasta çıktıya dönüştürme fırsatı tanımak amacıyla 2015 yılından beri “Uluslararası Öğrenci Bilimler Kongresi’’ düzenlenmektedir.

8. Uluslararası Öğrenci Bilimler Kongresi, 01-04 Kasım 2024 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olup “Sosyal ve Beşeri Bilimler”, “Fen ve Mühendislik Bilimleri” ve “Sağlık Bilimleri” alanları ile “Kongre Özel Konusu” (Doğal Afetlerin Ekonomik ve Sosyal Etkileri, Afet Yönetimi ve Uluslararası İş Birlikleri, Filistin Meselesine Genel Bakış, Gazze ve Ortadoğu’da Barışın Geleceği)” bağlamında bildiriler kabul edilecektir.

23 Haziran 2024 tarihine kadar özet bildirilerin kabul edileceği kongreye ilişkin detaylara https://uokongresi.org/ adresinden ulaşılabilmektedir.

İlgili duyuru afişini ve resmi yazıyı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.