Fakültemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlere armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü, Fakültemizde düzenlenen özel bir programla kutlandı. Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit İncekara, ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Birol Soysal'ın katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Bedir'in konuşması ile devam etti. Bedir, öğretmenlerin önemine vurgu yaparak, eğitimin toplumun temel taşı olduğunu belirtti.

Programın devamında söz alan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, öğretmenlerin toplumun şekillenmesindeki kilit rolünü vurgulayarak, onlara duyduğu saygı ve minneti dile getirdi.

Öğrencilerin canlı müzik performansıyla renklenen etkinlik, "Kim Bu Öğretmen?" adlı sunumla devam etti.

Programın son bölümünde ise hocalarımıza teşekkür ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Fakültemiz öğrencileri, hocalarına duydukları minnettarlığı göstermek adına özel hazırlanan hediyeleri takdim ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı, katılımcılar arasında samimi bir atmosferde geçerken, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki bağı güçlendirdi. Program, eğitimin önemine dikkat çekerken, öğretmenlere olan saygı ve sevgiyi bir kez daha hatırlattı.