Yüksek Lisans Öğrencimiz Fatma İrşat Yılmaz'ın Büyük Başarısı

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Fatma İrşad Yılmaz, 2024 İtalya Lombardia Adult B2W Dünya Kış Olimpiyatları'nda Artistik Buz Pateni branşında gösterdiği üstün performansla adını altın harflerle yazdırdı. Milli gururumuz Fatma İrşad Yılmaz, Dünya'nın en prestijli spor etkinliklerinden birinde 1 numaraya yükselerek ülkemizi gururlandırdı.

Milli sporcumuzun bu zaferi, üniversitemiz ve ülkemiz spor camiası için büyük bir gurur kaynağı olurken, Fatma İrşad Yılmaz'ın adı artık Artistik Buz Pateni dünyasında unutulmaz bir şekilde anılacak.

Öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.