Ombudsmanlık Topluluğu TRT Erzurum Radyosuna Konuk Oldu

Fakültemiz bünyesinde kurulan Ombudsmanlık Topluluğu 29.03.2024 tarihinde TRT Erzurum Radyosu Genç Yaşam programına konuk oldu. Ombudsmanlık Topluluğu Akademik Danışmanı Arş. Gör. Muhammed Asım KANTAR,  Ombudsmanlık Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Bahar KALKAN ve Topluluk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak AKSOY, Kamu Denetçiliği Kurumu ve ETÜ Ombudsmanlık Topluluğu hakkında bilgi verdi. Programda hem Ombudsmanlığı hem de topluluğu tanıtarak etkinliklerden bahseden fakültemiz öğretim elemanı ve öğrencileri, davet ettikleri için sunucu ve yapımcıya teşekkürlerini ilettiler.