Ombudsmanlık Topluluğu'ndan Kızılay'a Ziyaret

Fakültemiz bünyesinde kurulmuş olan ve akademik danışmanlığını İşletme Bölümü öğretim elemanı Sayın Arş. Gör. M. Asım KANTAR'ın yürüttüğü Ombudsmanlık Topluluğu, 05.01.2024 tarihinde gerçekleştirilen organizasyonla Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi'ni ziyaret etti.

Başta Topluluk Başkanı Gözde Bahar KALKAN ve Başkan Yardımcısı Burak AKSOY ile yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Ombudsmanlık Topluluğu'nun diğer üyeleri de organizasyonda yer aldı.

Gezi kapsamında, kan merkezi uzmanları tarafından bağışlanan kan numunelerinin hangi işlemlerden geçtiği, hastanelere dağıtım işlemlerinin nasıl yapıldığıyla alakalı detaylı bilgiler verilirken öğrencilerimize kan bağışının önemi de anlatıldı.